fbpx
Політика

Навальний представив передвиборні законопроекти

 Російський опозиціонер Олексій Навальний, який претендує на місце мера Москви, підготував 6 законопроектів, які він має намір внести до Мосміськдуми через інститут цивільної ініціативи.

 Одним із законопроектів Навальний пропонує заборонити наймати іноземців на роботу в державні установи та унітарні підприємства. Виняток можуть становити лише висококваліфіковані співробітники, чия заробітна плата не менше 700 тисяч рублів на рік. Крім того, опозиціонер виступає за те, щоб міська влада розміщувала в Інтернеті всю інформацію про будівельні роботи, а також тексти видаваних чиновниками документів, у тому числі і законопроектів.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

 Серед інших ініціатив Навального – законопроект, що передбачає проведення незалежних експертиз при підвищенні тарифів ЖКГ і законопроект про виборність мирових суддів.

 Олексій Навальний має намір домогтися ухвалення своїх законопроектів, незважаючи на те, чи переможе він у виборах.

 Щоб законопроект був внесений на розгляд Мосміськдуми, необхідно зібрати 50 тисяч підписів від громадян, на що виділяється 30 днів. Поки що ні по одному з законопроектів не вдалося цього досягти.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

 За матеріалами: vedomosti.ru

Читайте також: