fbpx
Політика

Китай потрапив під торговий фронт Росії – Ляшко

Як повідомив депутат Верховної Ради України Олег Ляшко, не тільки Україна потрапила під «гарячу руку» Росії, яка почала особливо активно махати шаблею направо й наліво, обмежуючи доступ українських товарів до країн Митного союзу – тепер немилість Кремля розділить і Китай, який потрапив під російський торговий фронт.

 При цьому, як зізнається Ляшка, його втішає умовне сусідство в одному списку з такою країною як Китай. За його словами, тепер не тільки українці, але також і китайці розділять всі «принади» зовнішньої політики Росії.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Він вважає, що російське керівництво поводиться так останнім часом не тільки з причини того, що товариякі завозяться в їх країну мають низьку якість, але скоріше тому, що Росія також хоче показати наявність міжнародних іграшок, таких як Митний союз.

 «Хоче відчути драйв від того, що ці іграшки часом можуть демонструвати російську імперську силу», – написав Ляшко в Facebook.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 У зв’язку зі сформованою ситуацією, депутат пропонує українському керівництву провести термінові консультації з Китаєм для обговорення вироблення адекватних кроків для обмеження російського імпорту.

 «Нехай вони відчують, що 2 ринки – український і китайський – фактор серйозний. Причому настільки, що може перевернути російську економіку», – заявив Ляшко.

 При цьому він сумнівається, що у опозиції чи владі вистачить духу і вмінь для таких геополітичних ігор.

 

Читайте також: