fbpx
Шоу-бізнес

Дом-2. Мама Євгенії Феофілактової відмовилася від онука

Бажання бути знаменитою і залишатися на слуху у всіх ніколи не покидало Євгену Феофілактову – ні під час участі в скандальному телешоу «Дом- 2», ні після відходу з нього. І якщо під час участі в проекті дівчина постійно перебувала під прицілом телекамер і про неї говорило півкраїни, то після відходу з шоу ситуація радикально змінилася. За периметром Євгенія Феофілактова як любляча дружина і мати весь свій час присвячувала чоловікові Антону Гусєву і маленькому синові Даніелю. Але ця ідилія тривала недовго.

Женя заявила, що хоче працювати, і пішла влаштовуватися на один з музичних каналів. Її взяли в якості ведучої музичного хіт -параду. Пізніше екс-учасниця реаліті-шоу «Дом -2» розповіла, що влаштувалася на роботу ще і виконавчим директором в одну з бізнес-шкіл.

З появою роботи в сім’ї Гусєвих виникла проблема – що робити з маленьким сином: наймати няню молодій сім’ї не по кишені, а відмовитися від роботи не захотіли ні Антон, ні Женя. Подружжя вирішило на деякий час віддати малюка Жениній мамі в Кіров. Але, як виявилося, жінка не була морально готова до такого повороту подій. Побавивши Даніеля кілька днів, вона вирішила повернути дитину його батькам. Своє рішення жінка мотивувала тим, що у неї теж є своє життя і робота, а дивитися за онуком, нехай навіть коханим, у неї просто не вистачить фізичних сил.

Даніель знову вдома і молодим батькам у найближчі дні доведеться вирішити, що робити далі – комусь пожертвувати своєю роботою чи все ж найняти няню.

За матеріалами: 7d.org.ua

 

Читайте також: