fbpx
Кінотеатри

Джастін Тімберлейк придивляється до ремейку «Творця кумирів»

  Незважаючи на повернення у світ музики, Джастін Тімберлейк не має наміру закидати свою кінокар’єру. Як стало відомо, зараз він придивляється до ремейку фільму 1980 «Творець кумирів»

 При цьому наголошується, що поки що Тімберлейк цікавиться лише продюсуванням даного проекту, хоча і не виключено, що згодом він виконає в ньому головну роль. 

 Примітно, що раніше до цього проекту придивлявся Райан Гослінг, але був змушений відмовитися від цієї ідеї через занадто завантажений графік. 

 Фільм «Творець кумирів» заснований на реальних подіях і розповідає про менеджера і автора пісень Вінсента Вакара, який пристрасно бажає відкрити світові нову зірку. В одному з барів він натикається на місцеву групу і під враженням від їх виступу пропонує солістові стати професійним співаком. Той погоджується і через кілька місяців стає зіркою рок-н-ролу. Тим не менш, Вінсент не має наміру зупинятися на одній перемозі, і вирішує продовжити кар’єру продюсера. Його наступна мета – помічник офіціанта Гвідо. Робота повністю поглинає Вінсента, і це починає серйозно турбувати його дівчину Бренду. 

 Крім цього, у вересні Тімберлейка можна буде побачити у фільмі «Va-банк» Бреда Фурмана

Трейлер до фільму «Va-банк» (відео):

Читайте також: