fbpx
Шоу-бізнес

Анджеліна Джолі зайняла улюблений номер Дженніфер Еністон

Голівудська знаменитість Анджеліна Джолі вкотре спробувала насолити колишній дружині свого коханого Бреда Пітта Дженніфер Еністон. Справа в тому, що нещодавно Анджеліна і Бред вирішили влаштувати собі романтичний вечір удвох. У виборі місця актор повністю поклався на свою дружину. Ось тут-то вона і піднесла сюрприз Дженніфер Еністон: Анджеліна Джолі забронювала улюблений номер екс-коханої чоловіка в лос-анджелеському готелі Sunset Tower. При цьому вона не пошкодувала викласти за нього 2,5 тисячі доларів. 

Раніше Дженніфер Еністон неодноразово заявляла, що Sunset Tower є її улюбленим місцем відпочинку в Каліфорнії. Саме тут вона провела кілька місяців з Джастіном Теру, поки підшукувала собі нове житло. 

Нагадаємо, Бред Пітт і Дженніфер Еністон офіційно розлучилися 2005 року після п’яти років подружнього життя. Ще будучи в шлюбі, актрисі стало відомо, що її чоловік закрутив роман з Анджеліною Джолі. Ось тоді Еністон і не злюбила суперницю. А коли Джолі народила Пітту трьох дітей, ненависть бездітної Еністон стала ще більшою. 

За матеріалами: spletnik.ru

Читайте також: