fbpx
Політика

Янукович пообіцяв 2014 року відремонтувати міські дороги України

З наступного, 2014 року, в Україні почнуть капітально відновлювати дороги в містах. Ці плани вперше на всю країну озвучив президент України Віктор Янукович в інтерв’ю провідним українським телеканалам у п’ятницю, 30 серпня. За словами глави держави дороги в містах руйнувалися протягом 20 років. І за весь цей час ніхто якісно їх не ремонтував.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«2014 рік буде першим роком, коли ми почнемо відновлювати міські дороги. Я вперше про це кажу, хоча завдання я вже таке дав. Ми зараз накопичуємо матеріали, закуповуємо бітум», – повідомив Віктор Янукович.

Також він додав, що будівництво магістральних доріг в Україні не припиниться, хоча темпи його дещо зменшаться. Західні магістралі, за словами Віктора Януковича, більш-менш були приведені в порядок перед Євро-2012. А от на сході країни ситуація гірша. Виправити її президент пообіцяв найближчим часом. Потребує змін і дорожня інфраструктура на півдні України.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Там 2 коридори, і потрібно зробити так, щоб Україну можна було через південь спокійно проїжджати», – пояснив Віктор Янукович.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

 

Читайте також: