fbpx
Політика

Україна проти військового втручання в сирійський конфлікт

 Коли 21 серпня в Інтернеті з’явилася інформація про те, що в Сирії було застосовано хімічну зброю, лідери багатьох західних країн висловили своє обурення цим інцидентом і звинуватили в цьому сирійський уряд, пригрозивши жорсткими наслідками.

  Так, в останні кілька днів активно обговорювалася можливість нанесення удару по Сирії, ініціатором якого виступили Сполучені Штати. У цьому питанні її підтримали Франція, Великобританія і Туреччина. Однак інші країни також не залишилися осторонь. Росія, яка весь цей час виступала на захист сирійського керівництва, закликала дочекатися результатів розслідування цього інциденту і не приймати швидких рішень.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

  Свою точку зору з цього питання вирішив висловити і президент України Віктор Янукович. За його словами, коли мова заходить про Сирію, то позиція України наступна: «Ми категорично проти рішення цих проблем військовими засобами».

  Глава держави переконаний у тому, що вирішити конфлікт, який розростається в Сирії все ще можна без застосування сили та військового втручання.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

   За матеріалами: segodnya.ua

Читайте також: