fbpx
Кінотеатри

Сіквел «Людини зі сталі» почнуть знімати в Детройті на початку 2014 року

 Як стало відомо, режисер «Людини зі сталі» Зак Снайдер вже визначився з тим, де буде знімати продовження свого фільму про Супермена. Знімальна група перебереться в місто Детройт. При цьому передбачається, що місто послужить майданчиком для створення відразу двох міст – Метрополіса, в якому мешкає Супермен, а також Готема – рідного міста Бетмена. 

 За словами самого Снайдера, він уже з нетерпінням чекає, коли ж приступить до зйомок фільму. Також він зазначив, що вважає Детройт прекрасним прикладом справжнього американського міста і впевнений, що він послужить відмінним фоном для сиквела. 

 Крім того, повідомляється, що зйомки фільму стартують вже на початку 2014 року. Тому цілком можливо, що незабаром оголосять імена решти акторів, які будуть задіяні у фільмі. 

 Поки що підтверджено повернення Генрі Кавілла, Лоуренса Фішберна, Дайан Лейн і Емі Адамс. Також не варто забувати про Бена Аффлека, який зіграє у фільмі Бетмена. 

 Прем’єра «Людини зі сталі 2» має відбутися в липні 2015 року. 

 Нагадаємо, що перший фільм вийшов на екрани в червні цього року і зібрав у прокаті майже 650 мільйонів доларів при 225-мільйонному бюджеті

Читайте також: