fbpx
Без категорії

Скрипачку Ванессу Мей дискваліфікували на відкритому чемпіонаті з гірських лиж

 Ванесса Мей – не тільки скрипалька зі світовим ім’ям. Талановита дівчина ще й активна спортсменка, цього року побажала взяти офіційну участь у змаганнях з гірських лиж. На жаль, на першому ж професійному турнірі Ванессу чекало розчарування – вона була дискваліфікована за неправильне проходження воріт на трасі гігантського слалому при першій же спробі.

 Відкритий чемпіонат Австралії та Нової Зеландії з гірських лиж проходив у Коронет – Пік. Ванесса Мей представляла Таїланд, але не пройшла відбір на другий спуск і не отримала жодного залікового очка. У підсумку змагання закінчилися перемогою австрійської гірськолижниці Христини Шейер, росіянка Анастасія Романова опинилася на шостому місці.

 Якщо 34- річна Ванесса Мей побажає взяти участь у сочинських Олімпійських іграх 2014, їй буде потрібно набрати балів, як мінімум, на п’яти змаганнях під егідою FIS.

 Незважаючи на те, що Ванесса з 4-річного віку захоплюється гірськими лижами, грати на скрипці їй вдається куди краще. Мей – лауреат численних премій, її мистецтво радує мільйони слухачів вже більше двадцяти років.

Ванесса Мэй (видео):

 

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: