fbpx
Без категорії

Росіянки Мамун і Кудрявцева розділили золото ЧС з гімнастики в Києві

 На чемпіонаті світу з художньої гімнастики, який проходить в Києві, відразу дві російські гімнастки – Маргарита Мамун і Яна Кудрявцева – показали однаковий результат – 18,366 бали. В результаті, обидві отримали золоті медалі у вправах з булавами.

 Українська спортсменка Аліна Максименко виграла в цьому виді змагання бронзову нагороду.

 Але на цьому перемога росіян не закінчилися, і Яна Кудрявцева виграла другу золоту медаль, перемігши у вправах зі стрічкою і показавши результат 18,516 бали. На другому – українська гімнастка Анна Різатдінова, а замкнула трійку призерів Мелітіна Станюта з Білорусі.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 Тим часом у Міністерстві спорту Росії заявили, що уважно стежать за тривожною ситуацією з суддівством на чемпіонаті світу з художньої гімнастики в Києві. Як розповів заступник міністра спорту Росії Павло Колобков, ще за кілька місяців до чемпіонату світу Міжнародна федерація художньої гімнастики відсторонила від роботи кілька десятків суддів і весь технічний комітет Всеросійської федерації художньої гімнастики.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 "Це питання дійсно дуже тонке і делікатне. Ситуація дійсно тривожна. Були усунені судді не тільки російські, але й судді з інших країн. Ми постійно тримаємо цю ситуацію на контролі, консультуємося з федерацією", – сказав Колобков.

 За матеріалами : РИА Новости

 

Читайте також: