fbpx
Політика

Путін доручив перевірити дії чиновників під час паводку

 Російський президент Володимир Путін у ході своєї поїздки по Далекому Сходу доручив слідчому комітету перевірити дії чиновників під час паводку. У Хабаровську Путін зібрав міністрів на спеціальну нараду, яку повністю булу присвячено ліквідації наслідків удару стихії.

 Чиновникам регіону доручено в найкоротші терміни виплатити компенсації постраждалим від повені. Президент на початку наради подякував рятувальникам, військовим і добровольцям за те, що ті діяли самовіддано і не допустили жодної жертви".

 Що особливо важливо, це те, що нам вдалося уникнути людських жертв. Це найголовніше питання, і за це хочу окремо сказати слова подяки співробітникам МНС, муніципальній владі і міністерству оборони, яке підключилося до спільної роботи. Розгорнуто пункти тимчасового розміщення людей, на належному рівні забезпечено правопорядок", – зазначив Путін.

Читайте також:  Фіцо каже, що Чехія поставила під загрозу відносини зі Словаччиною через Україну

 У ході візиту президент зустрічався з жителями постраждалих районів і вони поскаржилися йому на бездіяльність деяких чиновників. Володимир Путін пообіцяв, що в біді нікого не залишать, а СКР доручив розібратися з діями місцевих чиновників.

 При виплаті компенсацій людям, які втратили житло, президент запропонував врахувати досвід Кримська, де за втрату майна кожній сім’ї з федерального бюджету виплачували 110 тисяч рублів плюс по п’ять тисяч на кожен квадратний метр домоволодіння. Два мільйони належало тим, чиє житло було повністю знищено .

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Путін доручив перевірити дії чиновників під час повені (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: