fbpx
Право

Пропозиції до концепції внесення змін до Конституції України будуть внесені до 15 вересня

 До 15 вересня члени Конституційної асамблеї мають внести пропозиції до проекту концепції внесення змін до Конституції України, а до 15 жовтня пропозиції планується узагальнити, повідомили агентству "Інтерфакс- Україна" у головному управлінні з питань конституційно-правової модернізації адміністрації президента.

 "Членам, комісіям Конституційної асамблеї запропоновано до 15 вересня 2013 внести координаційному бюро асамблеї пропозиції до проекту концепції внесення змін до Конституції України. Координаційному бюро Конституційної асамблеї рекомендовано із залученням окремих членів асамблеї, експертів до 15 жовтня 2013 забезпечити узагальнення пропозицій до проекту концепції і внести його на розгляд Конституційної асамблеї", – повідомили агентству.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 На даному етапі процес роботи над прийнятим за основу проектом концепції внесення змін до Конституції йде за затвердженим планом. "Зокрема в координаційне бюро Конституційної асамблеї вже надійшли пропозиції щодо проекту концепції від окремих членів асамблеї", – повідомили в адміністрації президента.

 Наступне пленарне засідання асамблеї планується провести після завершення роботи координаційного бюро над проектом концепції: згідно з рішенням Конституційної асамблеї від 21 червня 2013 року, він повинен бути готовий в період з 15 вересня до 15 жовтня.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Джерело: Інтерфакс – Україна

Читайте також: