fbpx
Футбол

Кріштіану Роналду залишається в «Реалі» – іспанські ЗМІ…

Португальський нападаючий Кріштіану Роналду і керівництво футбольного клубу «Реал» (Мадрид) підписали нову угоду про співпрацю. За інформацією іспанських ЗМІ, зроблено це було ще кілька днів тому, але офіційне оголошення послідує тільки після трансферу Гарета Бейла з «Тоттенхема» (Лондон). 

Сума контракту Роналду з «Реалом» оцінюється в 35 000 000 євро на рік, причому сам футболіст згідно з новим іспанським податковим законодавством, який обкладає всіх, чий щорічний дохід перевищує 300 000 євро підвищеним податком, буде отримувати тільки 17 000 000 євро за сезон. 

Раніше ЗМІ повідомляли, що Кріштіану Роналду не збирається продовжувати угоду з мадридським клубом і має намір доопрацювати лише до кінця терміну дії угоди (2015 р.). До такого висновку журналісти прийшли після того, як восени минулого року футболіст заявив про те, що відчуває себе в «Реалі» нещасним. Світові таблоїди зарясніли інформацією про те, що у Роналду зіпсувалися відносини з Жозе Моурінью, який тоді очолював мадридську команду, а також з деякими партнерами з клубу. 

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: