fbpx
Музика

Засновник Nazareth покинув групу через хворобу

 Ден Маккаферті – засновник і беззмінний вокаліст культової рок – групи Nazareth – покинув колектив через хворобу. За словами його представників, «співак страждає від хронічної обструктивної хвороби легень – прогресуючого захворювання, яке обмежує повітряний потік в дихальних шляхах».

 Самопочуття Маккаферті залишає бажати кращого. Минулого тижня він впав прямо на сцені, в середовищі його прихильників швидко поширилися чутки про те, що музикант переніс інсульт. Минулого місяця лідеру Nazareth стало погано під час концерту, що проходив в Канаді, і групі довелося скасувати подальші виступи.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 «Я прийшов у гримерку і сказав, що не можу так продовжувати. Не можу підводити своїх хлопців і фанатів. Якщо ти не можеш робити свою роботу, ти повинен піти», – заявив Ден Маккаферті, висловивши сподівання, що після його відходу Nazareth продовжить своє існування. «Музика, яку ми робили всі ці роки, важливіша від будь-якого з членів команди. Ми завжди так думали, і я не бачу сенсу щось міняти після мого відходу» , – заявив співак. Інші учасники групи цю ситуацію поки ніяк не прокоментували.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Nazareth (відео):

 

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: