fbpx
Кінотеатри

Джеймс Спейдер зіграє лиходія Альтрона в сіквелі «Месників»

Лауреат Каннського кінофестивалю, володар трьох премій «Еммі», актор Джеймс Спейдер отримав роль у сіквелі фільму «Месники» – «Месники: Ера Альтрона».

 Як повідомляється, йому належить втілити на екрані робота Альтрона, який стане головним лиходієм фільму. Зазначимо, що ще невідомо, яким саме буде Альтрон у фільмі, тому не виключено, що Джеймс Спейдер подарує йому лише свій голос, який у вітчизняному кінопрокаті ніхто не почує через дубляж.

 У той же час, не можна виключати і варіант того, що буде використовуватися технологія захоплення руху, як у «Володарі кілець» і «Повстанні планети мавп». Тоді акторові належить управляти і рухами Альтрона.

 За коміксами Альтрон є людиноподібним роботом, який весь час розвивається. Його творцем є Хенк Пім, він же Людина-мураха. Але, так як Людина-мураха ще не з`явиться в сіквелі«Месників», за розробку Альтрона відповідатиме інший герой – Тоні Старк, він же Залізна Людина.

 Нагадаємо, що фільм «Месники: Ера Альтрона» вийде на екрани навесні 2015 року.

 У фільмі знову знімуться Роберт Дауні-Молодший, Кріс Еванс, Марк Руффало, Кріс Хемсворт, Скарлетт Йоханссон і Джеремі Реннер.

Читайте також: