fbpx
Україна

Деснянський район надав імена відповідальних за безпечну експлуатацію дитячих та спортивних майданчиків – Бригинець

Депутат Верховної Ради України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець повідомив про те, що Деснянський район нарешті надав імена людей, які відповідають за безпечну експлуатацію дитячих і спортивних майданчиків в районі.

 Він нагадав, що відповідний список отримав у відповідь на звернення до КМДА, в якому він вимагав надати списки з іменами відповідальних за безпечну експлуатацію дитячих і спортивних майданчиків по всіх районах .

 Також Бригинець зазначив, що на даний момент має списки лише від двох районів – Деснянського та Оболонського.

 «Чекаю на відповіді від 8 районів, що залишилися», – написав він у Facebook.

 Депутат вважає, що кожен житель Києва повинен знати, хто відповідає за стан спортивних та дитячих майданчиків у його дворі, щоб мати можливість звернутися у разі потреби.

Читайте також:  Два роки тому на Харківщині загинув керівник "Правого Сектору" Львівщини Тарас Бобанич

 «Як не як, мова йде про здоров’я наших дітей», – підкреслив Бригинець.

 За його словами, тепер, після того як Деснянський район оприлюднив список імен, жителі Троєщини будуть знати до кого звертатися зі своїми претензіями.

  «Так, за стан дитячих і спортивних майданчиків у Деснянському районі на території, закріпленій за ЖЕКом 301 відповідає – Мірута Марина Євгенівна, в ЖЕКу 302 – Піч Оксана Андріївна, в ЖЕКу 303 – Борисенко Валентина Петрівна, в ЖЕКу 304 – Ігнатенко Сергій Михайлович, у ЖЕКу 305 – Мельниченко Людмила Василівна, в ЖЕКу 306 – Панасюк Михайло Опанасович, в ЖЕКу 307 – Лебединець Віктор Павлович, в ЖЕКу 310 – Рудич Олег Леонідович, в ЖЕКу 312 – Скороход Ольга Михайлівна, в ЖЕКу 313 – Олійник Валентина Вікторівна, в ЖЕКу 314 – Хміль Марія Олександрівна, в ЖЕКу 316 – Луговська Валентина Антонівна, в ЖЕКу 317 – Межжоріна Лариса Анатоліївна, в ЖЕКу 318 – Дудник Олександр Євгенович, в ЖЕКу 319 – Лісаківська Олена Олексіївна і в ЖЕКу 320 – Бутенко Руслан Миколайович», – написав Бригинець.

Читайте також: