fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

В Амурській області близько тисячі будинків не підлягають відновленню

 Як повідомив представник уряду Амурської області на засіданні обласної комісії з надзвичайних ситуацій за участю міністра регіонального розвитку РФ Ігоря Слюняєва, на території їхнього регіону не підлягають відновленню трохи менше однієї тисячі житлових будинків.

 За словами місцевого чиновника, більше за всіх постраждав від повені Благовіщенський район, там доведеться відновлювати більше п’ятисот приватних будинків. Тим часом, у багатьох районах області спостерігачі відзначають, що рівень води в річках пішов на спад.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 Так, в Шиманівському районі річка Зея за добу "пішла" на 53 сантиметри, а Амур – на 67 сантиметрів. Також відзначається зниження рівня води і в інших районах.

 "Основне завдання зараз – оцінити збиток і приступити до ліквідації наслідків. Поки динаміка нас не дуже влаштовує", – сказав Ігор Слюняєв.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Міністр, який брав участь у засіданні уряду, підкреслив, що в перспективі слід передбачити, щоб при ліквідації наслідків повені та будівництві нового житла для постраждалих, розвиток територій проводилося з урахуванням зон затоплення і не повторювалися колишні помилки.

В Амурській області близько тисячі будинків не підлягають відновленню (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: