fbpx
Політика

Азаров пожелал ученикам находить время для полноценной жизни

Через пару днів почнеться новий навчальний рік: учні знову сядуть за парти, а студенти почнуть студіювати бібліотечні книги. Проте прем’єр-міністр України Микола Азаров закликав молодь не забувати про те, що крім науки є інші важливі речі, наприклад, заняття спортом, походи в кіно. А тому напередодні нового навчального року глава уряду побажав всім учням знаходити час для повноцінного життя. 

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«Перш за все, я хотів би побажати учням і студентам добре вчитися і всі свої сили віддавати вивченню тих предметів, які їм викладають. Від гарної освіти залежить конкурентоспроможність нашої країни. Тому якщо ти пішов вчитися, то вчися. І, звичайно, хотів би побажати, щоб знаходився вільний час на заняття спортом, походи в театр, музей, словом, щоб крім навчання, вистачало часу для повноцінного життя», – написав Микола Азаров на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook

Читайте також: