fbpx
Кінотеатри

Автор «Вероніки Марс» екранізує роман Гюго «Знедолені»

Роб Томас – творець телесеріалу «Вероніка Марс» – приступає до роботи над екранізацією роману Віктора Гюго «Знедолені». Дотримуючись класичного сюжету, режисер перенесе дію нового фільму в наші дні.

Головний герой картини, прототипом якого є Жан Вальжан, звинувачується у злочині, якого він не скоював. Персонаж вступає в конфлікт з прокурором, навідріз відмовляється переглянути своє ставлення до давно закритої кримінальної справи.

Ні про назву багатосерійної картини, ні про те, які актори візьмуть участь у зйомках, поки не повідомляється. Відомо лише, що серіал транслюватиметься в ефірі телеканалу Fox.

Світова популярність до Роба Томаса прийшла після роботи над серіалом «Вероніка Марс», в якому старшокласниця допомагала своєму батькові вести детективні розслідування. Цей фільм йшов на каналах UPN і The CW з 2004 по 2007 рр.., А тепер Томас вирішив зробити з цієї багатосерійної стрічки повнометражний фільм. За фінансовою допомогою продюсер звернувся до глядачів і за короткий термін зумів зібрати рекордну суму – 5,7 млн ​​доларів замість потрібних 2 млн доларів.

Подробиці про новий фільм «Вероніка Марс» (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: