fbpx
Спорт

US Open. Перервані змагання поновилися

Відкритий турнір США з тенісу, припинений вчора через негоду, продовжився. 30 матчів перенесені на інші дати, кількість учасників US Open стрімко скорочується. Організатори змагань сумніваються, що турнір з призовим фондом у 9406000 доларів буде завершений, як планувалося, 8 вересня. До слова, терміни останнього турніру «Великого шолома» часто виявляються зміщеними через несприятливі погодні умови .

За підсумками вчорашнього розіграшу американська тенісистка Вінус Вільямс припинила боротьбу. У матчі другого кола, який тривав більше трьох годин, Вільямс програла спортсменці з Китаю Чжен Цзе з рахунком 3:6, 6:2, 6:7(5:7). Тепер китаянці належить битися з Карлою Суарес-Наварро (Іспанія), що отримала 18-й номер посіву. Для Вінус Вільямс виліт з US Open у другому колі – вже закономірність. Вона третій рік поспіль припиняє боротьбу у другому раунді Відкритого турніру США. 1997 і 2002 рр.. американка доходила до фіналу, а 2000 і 2001 рр.. перемагала на цих змаганнях.

Росіянка Анастасія Павлюченкова пройшла до третього кола, обігравши Ешлі Барті (Австралія) з рахунком 6:4, 6:0 і тепер зустрінеться у черговому раунді з тенісисткою з Польщі Агнешкою ​​Радванською, що отримала перемогу над іспанкою Марією-Тересою Торро-Флор (6:0, 7:5).

Поєдинки Катерина Макарової – Бетані Маттек-Сендс (США) і Аліса Клебанова – Олена Янкович (Сербія) перенесені, про їх дату поки не повідомляється.

У чоловічій частині змагань подолати стартовий раунд вдалося росіянам Олександру Богомолову, Євгену Донському та Михайлу Южному. Богомолов виграв у француза Бенуа Пера з рахунком 7:5, 2:6, 6:4, 5:7, 7:6, Донський переміг німецького спортсмена Юргена Мельцера (7:5, 6:3, 7:6), а Південний зломив опір француза Ніколя Маю (6:4, 6:4, 7:6).

Вінус Уільямс – Чжен Цзе (відео): 

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: