fbpx
Новини світу

Google залишає один з топ-менеджерів

 «Корпорацію добра» Google залишає віце-президент з управління Android-продуктами Хьюго Барра. Відповідну інформацію підтвердив і сам Барра, який розповів про те, що його новим місцем роботи стане китайська компанія Xiaomi, яка займається виробництвом Android-смартфонів і користується неймовірною популярністю на батьківщині.

 Хьюго Барра приєднався до команди Google ще в 2008 році , а на посади віце – президента він пропрацював 3 роки. Його неодноразово можна було бачити на презентації нових продуктів Google , зокрема , планшета Nexus липня 2013 випуску.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 У компанії Google, своєю чергою, повідомили, що їм буде не вистачати Барра, але при цьому висловили радість, що він, як і раніше, буде працювати з Android-продуктами.

 Наскільки відомо, в Xiaomi Барра також буде займати посаду віце-президента, і відповідатиме за просування продуктів компанії поза територією Китаю, а це означає, що Xiaomi нарешті вирішила вийти на міжнародний ринок.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 Примітно, що смартфони Xiaomi хоч і продаються виключно в Китаї, але користуються популярністю і за межами країни. Багато користувачів купують їх через посередників. Головна особливість смартфонів Xiaomi в тому, що вони набагато дешевші від своїх аналогів, але при цьому також володіють хорошою якістю збірки і топовими характеристиками. Крім того, саме Xiaomi є творцем популярної Android- оболонки – MIUI.

Читайте також: