fbpx
Економіка

Ще понад 100 рятувальників прилетіли до Хабаровська

Літак МНС Росії, на борту якого знаходилися 105 рятувальників, в середу пізно ввечері вилетів з московського аеропорту "Домодєдово" і вже прибув до Хабаровська.

"О 22:21 літак Іл -62 МНС Росії вилетів з аеропорту "Домодєдово" в аеропорт міста Хабаровськ з 105 рятувальниками на борту", – йдеться в повідомленні МНС.

За повідомлення місцевої влади, в районі Хабаровська рівень річки Амур продовжує збільшуватися, в середу до середини дня він досяг 749 см і за прогнозами, може досягти 780 см. У середу, 28 серпня в Благовєщенськ прибув президент Росії Володимир Путін, який оглянув постраждалі від паводку території Приамур’я, після чого провів нараду, на якій обговорювалася поточна обстановка на Далекому Сході.

Читайте також:  Україна поставила електроенергію у Словаччину

Зокрема, в Приамур’ї зараз опинилися підтопленими більше сотні населених пунктів, при цьому близько 30 тисяч осіб довелося евакуювати. На нараді у президента повідомили, що в результаті повені затоплено близько 508 тисяч гектарів сільськогосподарських земель. В цілому попередній збиток оцінюється в 10-13 мільярдів рублів.

Від паводку постраждали Єврейська автономна область, Хабаровський край, Магаданська область, а також ряд інших районів Далекого Сходу.

Читайте також:  Великий виробник зброї з Чехії хоче інвестувати "сотні мільйонів євро" в Україну

Ще понад 100 рятувальників прилетіли до Хабаровська

 (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: