fbpx
Політика

Опозиція має відстоювати національні інтереси разом з владою – Смітюх

 Депутат Верховної Ради України від фракції Партії регіонів Григорій Смітюх вважає, що коли мова заходить про незалежність країни, інтеграційні питання, відстоювання стратегічних і національних інтересів, то всі політичні сили повинні працювати разом. Про це повідомила прес-служба Партії регіонів.

 При цьому він зазначив, що влада, як і Партія регіонів, робить усе можливе для того, щоб Україна успішно інтегрувалася в Європу.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 «І я проти того, щоб опозиція і влада діяли нарізно в цих питаннях», – додав депутат.

 За його словами, ні в одній країні немає такого, як в Україні, коли влада відстоює національні інтереси, а опозиція – ні. Він підкреслив, що це неприпустимо, коли різні політичні сили намагаються вийти на зовнішні ринки з абсолютно різними позиціями, додавши, що це стосується і обговорення різних політичних питань.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 На думку Смітюха, в першу чергу необхідно провести дискусію і вже після прийняття спільного рішення відстоювати його на міжнародному ринку.

 «Якщо влада буде відстоювати одні інтереси, опозиція – інші, то в результаті країна втратить свої можливості», – заявив він.

 

Читайте також: