fbpx
Новини світу

ОАК не відмовлялася від участі в програмі військово-транспортного літака Ан-70 – Михайло Погосян

  Об’єднана авіабудівна корпорація (ОАК) не відмовлялася від участі в програмі створення російсько-українського військово-транспортного літака Ан-70, заявив у четвер журналістам президент ОАК Михайло Погосян.

 "Ан -70 сьогодні проходить випробування. Рішення міністерством оборони буде прийматися після завершення випробувань літака" , – сказав М.Погосян, відповідаючи на запитання, яка подальша доля літака Ан -70.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Раніше представники українського авіапрому повідомили, що Росія може відмовитися від закупівлі літаків Ан -70.

 М.Погосян повідомив, що міністерство оборони РФ вивчає можливі варіанти поповнення свого парку військово-транспортної авіації.

 "ОАК готова до різних варіантів", – сказав президент корпорації.

 Він повідомив, що спільне підприємство "ОАК-Антонов" працює над низкою конкретних програм. Зокрема, за словами М.Погосяна, на двох майданчиках йде збірка пасажирських літаків Ан-148.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

 "Ми взаємодіємо за програмою Ан-124. Проте терміни і необхідні характеристики до цього літака поки міністерство оборони Росії не визначило", – сказав М.Погосян.

  Джерело: Інтерфакс-Україна

 

Читайте також: