fbpx
Футбол

Михайло Добкін про грецький клуб ПАОК: Нехай краще у футбол грати навчаться

 Грецький футбольний клуб ПАОК, швидше за все, увійде в європейську футбольну історію як команда, яка протягом одного місяця двічі примудрилася вилетіти з Ліги чемпіонів. Нагадаємо, що спочатку харківський «Металіст» залишив ПАОК за бортом турніру після третьої кваліфікації Ліги чемпіонів, а потім ПАОК в турнір повернувся завдяки рішенню УЄФА  відлучити на один рік харківський клуб від єврокубків. Але повернення ПАОКа в Лігу чемпіонів було недовгим. На стадії плей – офф гельзенкірхенський «Шальке» за сумою двох матчів обіграв грецький клуб і, таким чином, мріям ПАОКа про груповий турнір Ліги чемпіонів не судилося збутися. Грецький клуб тепер буде пробувати підкорювати футбольні вершини в Лізі Європи, а в серцях українських вболівальників були посіяні зерна "нелюбові" до цієї грецької команди.

 Проаналізувавши коментарі в Інтернеті, можна зробити один висновок: ну дуже «люблять» тепер ПАОК в Україні. Можливо, в цьому винні і самі представники грецького клубу, дозволяючи собі різного роду висловлювання щодо дискваліфікації «Металіста». Не залишився осторонь від ситуації з ПАОКом і голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін. Нагадаємо, в засобах масової інформації наводилося повідомлення Михайла Добкіна у Twitter, написане після поразки грецького клубу від «Шальке» у другому матчі плей-офф Ліги Чемпіонів: «До зустрічі ПАОК ! І грали як виродки, і вели себе як негідники. А президент у вас повний м. .. к ».

 Цілком природно, що на таке повідомлення відреагував президент грецького ПАОКу Іван Саввіді. ЗМІ, з посиланням на Sport.gr повідомили, що Іван Саввіді має намір прийняти необхідні юридичні заходи щодо Михайла Добкіна після появи таких заяв. А ще пізніше, Михайло Добкін на своїй сторінці у Twitter повідомив наступне: «Спасибі всім, хто підтримав мою думку про гру та поведінку ФК ПАОК. Щодо звернення до суду, то хай краще у футбол грати навчаться».

 За матеріалами: tribuna.com

Читайте також: