fbpx
Кінотеатри

Метт Деймон зніметься у Крістофера Нолана

 Як стало відомо, Метт Деймон приєднався до акторського складу нового фільму Крістофера Нолана – «Інтерстеллар». При цьому наголошується, що йому дісталася невелика роль, і він пробуде на знімальному майданчику фільму всього лише кілька тижнів, у той час як загальний час зйомок становить чотири місяці.

 Кого саме гратиме Метт Деймон, поки не відомо. Крім нього у фільмі вже знімаються Меттью МакКонахі, Джессіка Честейн, Енн Хетеуей, Майкл Кейн, Кейсі Аффлек та інші.

 Крім того, Метт Деймон придивляється до ролі у фільмі «Іноземець», який також може стати його режисерським дебютом. Як повідомляється, переговори щодо цього проекту знаходяться на ранній стадії . Незабаром Деймон зустрінеться з керівництвом студії Paramount для обговорення участі в цьому фільмі.

 Фільм «Іноземець» заснований на реальних подіях. Основою для сценарію стала стаття Девіда Гранна «Вбивство було передбачуваним». Це історія про чоловіка, якого застрелили в Гватемалі. Перед смертю він встиг залишити відеозапис, в якому звинуватив у своїй загибелі власну дружину, а також високопоставлених осіб, замішаних у корупції.

Читайте також: