fbpx
Кінотеатри

Луї Летер’є займеться сіквелом «Ілюзії обману»

  Французький режисер Луї Летер’є, чий фільм «Ілюзія обману» став хітом кінопрокату цього року, підтвердив, що займеться постановкою сиквела до нього.

 За його словами, коли знімався перший фільм, була знята сцена, яка натякає на можливе продовження. Однак вона була вирізана з театральної версії фільму, оскільки ніхто не знав, як він покаже себе в прокаті.

 «Хоча ще перед прем’єрою ходили розмови про продовження», – додав Луї Летер’є.

 Тим не менш, ця сцена, як і багато інших, буде доступна на DVD і Blu-Ray.

 Крім того, як зазначив Летер’є, ще однією причиною видалення сцени було небажання "наврочити" фільм. Як стверджує режисер, цього літа він бачив кілька фільмів, в яких були натяки на продовження, але в підсумку вони провалилися в прокаті.

 Як повідомив Летер’є, у нього вже є ідея для сиквела, але за сценарій ще ніхто не брався. До того ж, він допускає, що сиквел «Ілюзії обману» може і не стати його наступним проектом – перед цим він може зняти якийсь інший фільм.

 Нагадаємо, що фільм «Ілюзія обману» зібрав у прокаті 293 мільйони доларів при 75-мільйонному бюджеті. Головні ролі в ньому виконали Вуді Харрельсон, Морган Фріман, Майкл Кейн, Джессі Айзенберг, Марк Руффало і Айла Фішер.

Трейлер до фільму «Ілюзія обману» (відео):

Читайте також: