fbpx
Кінотеатри

Кейт Бланшетт і Руні Мара знімуться в лейсбійській драмі

 Тодд Хейнс приступає до екранізації роману американської письменниці Патриції Хайсміт «Ціна солі». У новій картині під назвою «Керол» головні ролі виконають Руні Мара і Кейт Бланшетт.

 Дія роману, опублікованого в 1952 році, відбувається в Нью-Йорку. Сюжет книги побудований на аналізі романтичних відносин між двома жінками. Кейт Бланшетт виконає старшу з героїнь, а Руні Мара дісталася роль молодшої. Планується, що картина "Керол" вийде в широкий прокат вже наступного року, проте про точну дату релізу поки не відомо.

 Руні Мара відома глядачам по роботі у фільмах «Кошмар на вулиці В’язів» (версія 2010 року), «Соціальна мережа», «Дівчина з татуюванням дракона» і «Побічний ефект». Незабаром публіці буде представлена ​​фантастична картина Спайка Джонза «Вона», де Руні Мара зіграла одну з головних ролей.

 Останньою на сьогодні роботою Кейт Бланшетт є стрічки «Хоббіт: Несподівана подорож» і «Голубоока Жасмин». Також Бланшетт виконує одну з ролей у фільмі «Хоббіт: Туди і назад», яка вийде на екрани в 2014 році.

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: