fbpx
Шоу-бізнес

Дом-2. Бородіна і Терьохін продають будинок, виграний на проекті

Колишній учасник телепроекту «Дом-2» Михайло Терьохін опублікував на своїй сторінці в Instagram оголошення про продаж заміського будинку, виграного разом з Ксенією Бородіною у конкурсі «Терем для двох». Стартова ціна особняка – 5,5 мільйонів рублів. Побачивши це оголошення, шанувальники почали дорікати екс-майору в несерйозності і безвідповідальності. До того ж за документами будинок належить Ксенії Бородіній, і розпоряджатися його подальшою долею має право тільки вона.

Пізніше Михайло Терьохін пояснив фанатам: «Так, ми дійсно вирішили продати будинок, це наше спільне рішення. Просто ми рідко в ньому буваємо, максимум раз на місяць. От і вирішили продати. Хочемо будинок більш дорогий. У нас не було прописано в контракті, що ми зобов’язані там жити. Ми гідні якіснішого житла».

Варто відзначити, що в цьому будинку пара проживала майже рік. За цей час Ксенія Бородіна та Михайло Терьохін встигли облаштувати любовне гніздечко за своїм смаком. Але, мабуть, у них дуже багато негативних емоцій викликає будинок, в якому вони дуже часто сварилися і навіть розходилися. Тому закохані вирішили позбутися цього «свідка невдач» і почати життя з чистого аркуша.

За матеріалами: starhit.ru

Читайте також: