fbpx
Політика

Дмитро Табачник не назвав, у кого у Верховній Раді «липові» дипломи

 Міністр освіти і науки України Дмитро Табачник, слова якого сьогодні наводяться в ЗМІ з посиланням на "Новини в Україні", заявив, що в українському парламенті є депутати, які мають підроблені дипломи. При цьому Дмитро Табачник зазначив, що такі депутати «знаходяться в самій "отримуючій" частині парламенту».

 Зазначимо, що імена народних обранців з «липовими» дипломами міністром названі не були через норму закону про захист персональних даних. Дмитро Табачник також повідомив, що проблема не тільки у відсутності вищої освіти у депутатів, а ще й у тому, що парламентарії вносять у документи, що свідчать про отримання освіти, недостовірні дані.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Нагадаємо, що раніше в Україні вже спалахували скандали у зв’язку з отриманням вищої освіти, в центрі яких виявлялися Наталія Королевська та Владислав Каськів.

 Що ж до Дмитра Табачника, то сьогодні міністр освіти і науки України зробив ще ряд цікавих заяв. З наступного року очолюваним Дмитром Табачником міністерством планується ввести новий додаток до диплому про вищу освіту, який буде друкуватися двома мовами: англійською та українською. За словами Дмитра Табачника, «… диплом будь-якого українського вузу буде за кількістю годин і предметів пізнаваний у Болонську систему».

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Раніше міністр освіти і науки України Дмитро Табачник закликав іноземних громадян навчатися у професійно -технічних училищах України.

 За матеріалами : podrobnosti.ua

Читайте також: