fbpx
Політика

Віктор Янукович: Україна виконає всі умови, необхідні для підписання Угоди про асоціацію з ЄС

Президент Віктор Янукович вважає, що Україна виконає всі умови, необхідні для підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

У ЗМІ сьогодні ввечері наводяться слова глави держави, який заявив наступне: «На сьогодні я не бачу ніяких перешкод для підписання цього документу». Крім того, президент України підкреслив, що «ті умови, які були нам висунуті з боку Європейської Комісії, будуть виконані». У цьому, за словами Віктора Януковича, у нього немає ніяких сумнівів.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Прес-служба глави держави повідомляє, що Віктор Янукович підкреслив наступне: європейський вибір України закріплений в законі "Про основи внутрішньої і зовнішньої політики" і не підлягає сумніву.

Раніше інтернет-представництво президента України призводило думку глави держави про ту проблемну ситуацію, яка не так давно склалася на україно-російському кордоні з імпортом окремих груп товарів українського виробництва.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Прес-служба Віктора Януковича також повідомляє, що президент дав інтерв’ю тележурналістам Савіку Шустеру ( "Шустер LIVE", телеканал "Інтер"), Олександру Ткаченко (студія "1+1"), Андрію Куликову (IСTV) і Ларисі Губіній ("5 канал"). Дане інтерв’ю повністю транслюватиметься на українських телеканалах у п’ятницю.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Читайте також: