fbpx
Політика

Євроінтеграційні законопроекти будуть стояти в першу чергу – Григорій Смітюх

  Всі закони, що стосуються євроінтеграції України, Верховна Рада ухвалить на початку третьої сесії одноголосно, за винятком закону про протидію дискримінації сексуальних меншин, заявив народний депутат від Партії регіонів Григорій Смітюх.

  "Верховна Рада починає роботу з вівторка – євроінтеграційні законопроекти будуть стояти в першу чергу. Я думаю, за підтримки більшості в залі будуть прийняті більшість законів за винятком одного – найскандальнішого. Щодо цього закону в нашій фракції була дискусія, і ми категорично ставили питання, адже ми є православною країною, ми не згодні з нашими європейськими колегами щодо цього законопроекту ", – сказав "регіонал" в ефірі "5 каналу".

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

  "У нас було визначено, яким шляхом йти, щоб не було звинувачень – це віддали на вільне прийняття рішення. Чи не фракційне, де ми всі повинні голосувати, а вільний – хто хоче підтримати, той підтримує. Я особисто цей закон ні за яких умов підтримувати не буду", – заявив Г.Смітюх.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

   Джерело: Інтерфакс-Україна

 

Читайте також: