fbpx
Суспільство

У Михайлівському замку Санкт-Петербурга виставлять картини Сильвестра Сталлоне

З 27 жовтня по 27 листопада поточного року в Михайлівському замку Санкт-Петербурга пройде виставка картин відомого американського актора, режисера і сценариста Сильвестра Сталлоне. Відповідна інформація розміщена на на сайті Російського музею .

Насамперед, Сталлоне відомий як талановитий актор, що знімається, в основному, в бойовиках. Але виявляється, він більше 35 років займається живописом. Наприкінці зими 2011 року в Швейцарії пройшла виставка його робіт під назвою «Сильвестр Сталлоне: 35 років живопису». Присутній на урочистій церемонії відкриття, актор-художник розповів, що у нього немає спеціальної майстерні, зазвичай він малює в гаражі свого будинку в Каліфорнії. Свої роботи він не продає, виняток було зроблено лише для двох картин, які пішли за 40 000 і 50 000 доларів.

Читайте також:  Якудза. Історія японської мафії (ВІДЕО)

Сильвестр Сталлоне знявся в шести фільмах серії «Роккі» (причому самостійно написав сценарій першої частини), чотирьох картинах про Рембо, а також у таких стрічках, як «Кобра», «Суддя Дредд», «Танго і Кеш», «Скелелаз», «Нестримні» та «Нестримні -2». У скарбничці актора – безліч різних премій, у тому числі й кілька статуеток «Оскар».

Читайте також:  Як СССР розвертав річки (ВІДЕО)

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: