fbpx
Політика

Українська опозиція: Ми будемо робити все, що залежить від нас, щоб привести Україну до Європейського Союзу

 Лідери української опозиції сьогодні в Брюсселі зробили заяви, згідно з якими опозиціонери мають намір боротися за європейську інтеграцію України. Так, лідер партії «УДАР» Віталій Кличко підкреслив, що «європейська інтеграція є нашим пріоритетом, наше бачення – стати частиною європейської сім’ї». При цьому Віталій Кличко зазначив, що необхідно боротися за свою мрію і додав наступне: «Ми будемо робити все, що залежить від нас, опозиційних партій, щоб привести Україну до Європейського Союзу».

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок заявив, що існує план, метою якого є «залишити Україну під геополітичним впливом Росії». Олег Тягнибок упевнений, що цей процес не повинні обходити своєю увагою європейські політики. «Вони повинні розробити план протидій і втілити його в життя. В іншому випадку ми дуже скоро побачимо геополітичне розподілення всього світу», – резюмував лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

 Свою думку висловив і лідер «Батьківщини» Арсеній Яценюк, який заявив, що тиск з боку Росії на Україну неприпустимий. Крім того, Арсеній Яценюк підкреслив, що такий тиск є викликом «не лише Україні , а й нашим європейським партнерам».

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 У ЗМІ сьогодні ввечері наводяться і слова Європейського комісара з питань розширення і європейської політики сусідства Штефана Фюле, який заявив, що «будь-який тиск ззовні на Україну, пов’язане з амбіціями щодо ЄС та Угоди про асоціацію, є неприйнятним».

 За матеріалами: Інтерфакс – Україна

Читайте також: