fbpx
Без категорії

Українка Ганна Різатдінова – золото у вправі з обручем, росіянка Маргарита Мамун – у вправах з м’ячем

Українська гімнастка Ганна Різатдінова на ЧС з художньої гімнастики, що проходить в Києві , завоювала золото у вправі з обручем. Щаслива власниця вищої нагороди Ганна Різатдінова сказала після нагородження журналістам , що завжди вірила в свою перемогу і те , що успіху досягають працьовиті .

"Просто вірила в себе, у перемогу, в те, що зможу підняти прапор України, мені це вдавалося вже не один раз, але була заповітна мрія зробити це при домашніх глядачах на чемпіонаті світу, – поділилася своїми емоціями Анна і додала – Емоції переповнюють, зараз навіть, напевно, до кінця не усвідомлюю, що стала кращою в світі. У мене багато хто вірив, підтримували, мені це дуже допомогло. Нагорода стане для мене хорошим стимулом, мотивацією не тільки на найближчі змагальні дні, а й на майбутнє. Праця і віра в себе обов’язково винагороджуються".

У вправах з м’ячем перемогу здобула російська гімнастка Маргарита Мамун, її подруга по команді Яна Кудрявцева на другому місці зі срібною нагородою. На третьому місці білоруська спортсменка Мелітіна Станюта. Чемпіонат світу з художньої гімнастики триватиме до першого вересня.

Українка Ганна Різатдінова – золото у вправі з обручем, росіянка Маргарита Мамун – у вправах з м’ячем

 (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: