fbpx
Кінотеатри

Новий фільм з Двейном Джонсоном обзавівся режисером

 Екранізація графічного роману «Передання», головну роль в якій повинен виконати актор Дуейн Джонсон, нарешті обзавелася режисером. Спочатку проектом повинен був займатися режисер «Людей у ​​чорному» Баррі Зонненфельд, але в кінцевому підсумку він відмовився і тепер його місце зайняв Девід Грін, для якого цей фільм стане дебютом в Голлівуді.

 Наскільки відомо, Зонненфельд залишив екранізацію, оскільки не зумів домовитися зі студією про бюджет фільму. Тим не менше, він виступить продюсером «Передань».

 Поки що складно сказати, чи залишається у проекті Дуейн Джонсон, так як у нього вельми завантажений графік. Зараз він зайнятий на зйомках «Геракла», після чого займеться сьомим «Форсажем». Крім того, у нього в планах третя частина фільму «Кидок кобри».

 «Передання» розповідають про міфічних істот, які в давні часи населяли Землю. Їх поширення стримував таємний орден, проте пройшли роки і монстри знову мають намір вирватися на волю. Відновити колишню рівновагу може лише дівчина, якій загрожує небезпека через її унікальні здібності.

Читайте також: