fbpx
Політика

Наближення президентської кампанії позначиться на роботі Верховної Ради – Рибак

  Голова Верховної Ради Володимир Рибак вважає, що наближення президентської кампанії буде позначатися на роботі парламенту, однак сподівається, що Верховна Рада буде дієздатною.

 "Ми наближаємося до президентських виборів, і хотілося б чи не хотілося, я бачу, як мінімум, 5 кандидатів у президенти, що знаходяться у Верховній Раді. Безумовно, вони будуть виступати і критикувати один одного, а всі разом будуть шукати привід, щоб критикувати владу", – сказав В.Рибак в інтерв’ю двом українським телеканалам і агентству "Інтерфакс-Україна" у четвер у Києві.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

 Він нагадав, що 3 вересня після канікул парламент починає роботу: "Я сподіваюся, 3 вересня ми відкриємо роботу Верховної Ради і будемо працювати над законами".

 В.Рибак повідомив, що питань, які потрібно зараз розглянути в парламенті, дуже багато.

 За його словами, на сьогоднішній день у Верховній Раді зареєстровано понад 1,5 тис. законопроектів, більше 500 з них підготовлені депутатами фракції Партії регіонів і КПУ, 500 – народними депутатами від опозиційних фракцій ("Батьківщина", "УДАР", "Свобода") і близько 200 – Кабінетом міністрів.

 Спікер висловив сподівання, що період адаптації депутатів у парламенті вже пройшов і "вони з учнів стануть депутатами" і " будуть чути один одного".

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

 В.Рибак висловив упевненість, що третя сесія буде працювати, хоча це буде і непросто, "будуть емоції, буде наелектризована Верховна Рада. Я хочу, щоб все проходило через діалог і я буду все робити, щоб був діалог".

 Він зазначив, що якщо діалогу не вийде досягти в залі, то "будемо працювати в кабінеті днями і ночами".

  Джерело: Інтерфакс-Україна

 

Читайте також: