fbpx
Економіка

Москва витратила майже 800 тис руб на депортацію нелегалів

 Як стало відомо , депортація в’єтнамських нелегалів коштувала владі російської столиці майже в 800 тисяч рублів. Тимчасово виконуючий обов’язки мера Москви Сергій Собянін підписав постанову про компенсації ТОВ «Джет Тревел Сервіс» витрат на придбання авіаквитків з Москви в Ханой для нелегалів.

 У той же час невідомо, скільки саме громадян В’єтнаму було депортовано з Москви. Раніше повідомлялося, що всього їх було кілька сотень.

 Тим часом депутати від Ліберально -демократичної партії Росії Ігор Лебедєв і Ярослав Нілов внесли на розгляд Державної Думи законопроект, який передбачає депортацію всіх осіб, які порушили режим перебування в Росії.

 Нагадаємо, що сотні в’єтнамських нелегалів, які переважно працювали на швейних фабриках, були затримані правоохоронцями ще на початку серпня, після чого їх розмітили в спеціальному таборі в столичному районі Гольяново. Поступово їх вивозили групами з країни, і вже 20 серпня табір було ліквідовано. Нелегалів, що залишилися чекати депортації тимчасово розмістили в Центрі утримання іноземних громадян в селищі Північне.

  За матеріалами: Інтерфакс – Україна

Читайте також: