fbpx
Футбол

Ліга Європи. У четвер матчі плей-офф зіграють «Спартак», «Рубін» і «Кубань»

Сьогодні свої поєдинки у в рамках плей-офф Ліги Європи зіграють 3 російські клуби: московський «Спартак», казанський «Рубін» і дебютант цього євротурніру краснодарськя «Кубань».

Московський «Спартак» вдома прийме швейцарський «Санкт -Галлен». Матч розпочнеться о 19:00 за московським часом на «Арені Хімкі». Тиждень тому поєдинок «Санкт -Галлен» – «Спартак» завершився внічию 1:1 і тому обидві команди мають шанси на потрапляння до групового етапу Ліги Європи. «Спартак» на внутрішній футбольній арені свій останній поєдинок програв «Амкару» 1:2 і цей факт насторожує уболівальників «народної команди Росії», тим більше, що в першому матчі «Санкт -Галлен» показав, що вміє грати у футбол і знає, як це робити. Можна з упевненістю сказати, що підопічних Валерія Карпіна чекає сьогодні складний поєдинок.

О 19:00 за московським часом на Центральному стадіоні в Казані «Рубін» візьме норвезький «Мольде». Поєдинок тижневої давності в Норвегії завершився перемогою підопічних Курбана Бердиєва з рахунком 2:0, і тому саме «Рубін» виглядає явним фаворитом протистояння. У футболі трапляється всяке, але слабо віриться в те, що такий досвідчений єврокубковий боєць як казанський «Рубін», упустить здобуту в Норвегії перевагу.

Пізніше за всі російські клуби свій матч у плей-офф Ліги Європи почне краснодарська «Кубань». Стартовий свисток у поєдинку «Фейєнорд» – «Кубань» прозвучить о 23:00 за московським часом. Складно прогнозувати шанси «Кубані» на вихід в групову стадію турніру. Коли відбулося жеребкування раунду плей -офф Ліги Європи, всі в один голос заявляли, що «Кубані», з усіх російських клубів, дістався найскладніший суперник. Перша гра в Краснодарі показала, що з «Фейєноордом» можна грати, тим більше, що «Кубань» виграла з рахунком 1:0. І, якщо «Кубань» пройде в євротурнірі далі, то, скоріше, це можна буде назвати не сенсацією, а цілком заслуженим успіхом команди з Краснодара.

Читайте також: