fbpx
Футбол

Ліга Європи. «Дніпро» – «Нимме Калью»: цікавий матч або гра-формальність?

Сьогодні ввечері дніпропетровський «Дніпро» прийме на своєму стадіоні в рамках плей -офф Ліги Європи естонський «Нимме Калью». У першому матчі підопічні Хуанде Рамоса впевнено виграли з рахунком 3:1, а в 7-му турі УПЛ «Дніпро» з таким же рахунком обіграв чемпіона України донецький «Шахтар». Настрій у футболістів «Дніпра» має бути прекрасним, а сьогоднішній поєдинок повинен стати не тільки кроком у груповий турнір Ліги Європи, а й таким собі етапом підготовки до матчу восьмого туру УПЛ проти київського «Динамо».

Матч «Дніпро» – «Нимме Калью» розпочнеться о 21:30, а розсудить український і естонський клуби литовський рефері Гедімінас Мажейка .

Відомий своїм умінням проводити ротацію складу Хуанде Рамос, швидше за все, зробить це і сьогодні. Тим більше, що результат першого матчу, а також важливі поєдинки у внутрішньому чемпіонаті говорять про необхідність дати відпочити деяким виконавцям. Унаслідок отриманих травм сьогодні проти «Нимме Калью» не зіграють Лаштувка і Жуліано, а через дискваліфікацію участі в грі не візьме Калинич. Сьогодні можна очікувати появи на полі у складі «Дніпра» будь-кого з найближчого резерву команди. Навіть з резервістами на полі навряд чи «Дніпро» не доб’ється потрібного для себе результату – вже дуже велика різниця в класі українського та естонського клубів.

Напередодні поєдинку «Дніпро» – «Нимме Калью» Хуанде Рамос заявив, що цей матч дуже важливий для його команди. За словами іспанського фахівця, «Дніпро» сьогодні має зіграти «серйозно, сконцентровано, інтенсивно, відпрацювати так, як потрібно», щоб уникнути всякого роду несподіванок. Колега Хуанде Рамоса Ігор Прінс, як і напередодні першого поєдинку, підкреслив, що «Дніпро» є фаворитом протистояння. Але, незважаючи на це, його команда постарається показати у Дніпропетровську результат.

Пряма трансляція матчу «Дніпро» – «Нимме Калью» розпочнеться о 21:30 на телеканалі «2+2».

Читайте також: