fbpx
Право

Ксенію Собчак допитали у справі Полонського

У зв’язку з порушеною кримінальною справою про розкрадання близько 6 мільярдів рублів відносно відомого підприємця Сергія Полонського, слідчі вирішили в якості свідка допитати телеведучу Ксенію Собчак, яка брала у бізнесмена інтерв’ю, коли той перебував в Ізраїлі.

Слідство цікавило, де зараз знаходиться Сергій Полонський. Раніше про те, що їй прийшла повістка, повідомляла сама Собчак у своєму мікроблозі в Twitter. Два місяці тому Сергію Полонському заочно було висунуто звинувачення у справі про шахрайство при будівництві житлового комплексу "Кутузовская миля" в Москві.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

Як припускає слідство, той викрав кошти в учасників пайового будівництва даного житлового комплексу та Тверський суд Москви санкціонував заочний арешт підприємця.

На початку року Полонський три місяці перебував у в’язниці в Камбоджі, де його звинуватили у застосуванні насильства до місцевих моряків і незаконному позбавленні їх свободи. Йому загрожувало до трьох років в’язниці, проте адвокатам, які представляли інтереси російського підприємця, вдалося домовитися з потерпілими, і ті, після отримання компенсацій, забрали свої заяви з поліції.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

Але справа поки не була закрита, і влада Камбоджі взяла з нього підписку про невиїзд, хоча вона не завадила Полонському побувати в Швейцарії і пожити в Ізраїлі. В даний час, за неперевіреними даними, Полонський знаходиться в Камбоджі.

У зв’язку зі справою Полонського допитали Ксенію Собчак (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: