fbpx
Футбол

«Динамо» (Москва): ще плюс 3 екс-футболісти «Анжи»

 Футболісти продовжують залишати махачкалінський «Анжи». Нагадаємо, що не так давно в «Анжи» заявили про зміни у розвитку клубу, і з цієї причини ряд відомих виконавців змушені були підшукувати собі нові варіанти працевлаштування. Сьогодні офіційно було оголошено, що в московське «Динамо», кольори якого захищає українець Андрій Воронін, прибуло чергове поповнення з махачкалінського клубу.

 В якості новачків «Динамо» були представлені голкіпер Володимир Габулов, захисник Крістофер Самба і півзахисник Олексій Іонов. Всі троє – відомі в Росії футболісти і, без сумніву, для московського «Динамо» їх прихід стане посиленням. Повідомляється, що Володимир Габулов в новій команді вибрав 55- й номер, Крістофер Самба – 84 -й, а Олексій Іонов – 99- й.

 Нагадаємо, що нещодавно московське «Динамо» вже поповнилося трійкою екс -гравців «Анжи». У столичний клуб перейшли Ігор Денисов, Юрій Жирков та Олександр Кокорін.

 Також нагадаємо, що вчора лондонський «Челсі» офіційно оголосив про підписання контракту з бразильським півзахисником Вілліаном, який до переїзду в Лондон грав у Махачкалінському «Анжи» , а в російський чемпіонат Вілліан перейшов з донецького «Шахтаря».

 За матеріалами: eurosport.ru

Читайте також: