fbpx
Новини світу

Володимир Жириновський: Філософськи, історично вигідніше, щоб столиця Росії була на Далекому Сході

 Відомий у Росії і за її межами політик, лідер ЛДПР Володимир Жириновський, зробив дуже цікаву і заслуговуючу на увагу заяву. Взагалі Володимир Жириновський відомий цілою низкою гучних висловлювань. Цього разу лідер ЛДПР висловив свою думку про перенесення столиці Російської Федерації з Москви.

 ЗМІ з посиланням на «Дзеркало тижня» наводять слова Володимира Жириновського, написані політиком в Twitter: «Знову зазвучала ідея перенесення російської столиці. Філософськи, історично вигідніше, щоб столиця Росії була на Далекому Сході». При цьому Володимир Жириновський підкреслив, що столиця може бути перенесена не у Владивосток і не в Хабаровськ. «Де-небудь в районі Магадана – подалі від китайського кордону, на березі Охотського моря» , – підкреслив лідер ЛДПР.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Нагадаємо, що мер Владивостока Ігор Пушкарьов раніше також висловився про те, що доцільно було б перенести столицю Росії з Москви на схід, аргументувавши це тим, що перенесення столиці дозволить вирішити економічні проблеми регіону і також територіальні суперечки.

 Ідея перенесення столиці з Москви в регіони не нова. Можна згадати, наприклад, Едуарда Лимонова, який ще в 2009 році озвучив таку ініціативу. Едуард Лимонов є лідером незареєстрованої в Росії партії під назвою "Інша Росія", а пункт про перенесення столиці з Москви був ним включений в передвиборну програму на президентські вибори.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 За матеріалами : segodnya.ua

Читайте також: