fbpx
Спорт

US Open. Світоліна йде далі, а Стаховський і Цуренко залишають турнір

У другий день одного з найпрестижніших тенісних турнірів – US Open – представники України виступили по-різному. Еліна Світоліна порадувала українських уболівальників, впевнено розібравшись у двох партіях з іменитою словачкою Домінікою Цибулковою. Поєдинок завершився з рахунком 6:4, 6:3 на користь української тенісистки. Зазначимо, що Домініка Цибулкова в даний момент є 21-ю ракеткою світу. У наступному колі US Open Еліна Світоліна зустрінеться з представницею США Христиною Макхейл.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

А ось Леся Цуренко та Сергій Стаховський у другий день US Open свої поєдинки програли. Леся Цуренко поступилася з рахунком 3:6, 6:2 і 4:6 Люсі Шафаржовій, а Сергій Стаховський у сьогоднішньому тенісному трилері програв французу Жеремі Шарді. Рахунок поєдинку Стаховський – Шарді такий: 4:6, 6:4, 2:6, 6:4, 4:6. Як бачимо, Сергій Стаховський двічі поступався в сетах і двічі зумів відігратися, однак в останній, п’ятій партії, французький тенісист таки зумів виграти.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Що ж до інших поєдинків, то можна відзначити сенсаційну перемогу представника Узбекистану Дениса Істоміна, який зумів здолати іспанця Ніколаса Альмагро. Продовжать виступ на US Open білоруска Вікторія Азаренко, а також росіянки Світлана Кузнєцова, Марія Кириленко та Олена Весніна.

 

Читайте також: