fbpx
Новини світу

Google знизила ціну на свій флагманський смартфон Nexus 4

Один з найпопулярніших і доступних смартфонів на ринку, LG Nexus 4, який був розроблений Google в тісній співпраці з LG, став ще доступнішим. Молодша модель, об’єм внутрішньої пам’яті якої дорівнює 8 Гб, тепер коштує всього 199 доларів. Що ж до версії з 16 Гб внутрішньої пам’яті, то вона тепер обійдеться покупцям лише в 229 доларів.

 LG Nexus 4 користувався неймовірною популярністю ще тоді, коли вийшов, оскільки поєднував у собі топові характеристики і доступну ціну – смартфон коштував куди дешевше моделей від інших виробників. Враховуючи те, що характеристики флагманського смартфона від Google і зараз є одними з кращих, ця модель, зі зниженням ціни, неодмінно стане ще більш затребуваною.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 Передбачається, що Google вирішила знизити вартість смартфона, щоб розпродати останні партії напередодні презентації нової моделі. Як відомо, Google кожен рік представляє по одному смартфону, тим самим демонструючи виробникам те, яким, на думку компанії, повинен бути топовий смартфон на Android.

 Нагадаємо, що LG Nexus 4 має 4,7-дюймовий IPS HD дисплей, 2 Гб оперативної пам’яті, 8-мегапіксельну камеру, батарею ємністю 2100 мАг і чотирьохядерний процесор Qualcomm Snapdragon S4.

Читайте також: