fbpx
Новини світу

Ростуризм: Продаж турів до Єгипту “неприпустимий і безвідповідальний”

 Ростуризм розмістив на своєму офіційному сайті повідомлення про те, що продаж турів у Єгипет, який планують відновити деякі російські туроператори, "неприпустимий і безвідповідальний».

 З середини поточного місяця в Єгипті на 30 днів введений режим надзвичайного стану. Крім того, в11 провінціях в, в тому числі і тих, де розташовані популярні серед росіян курорти, діє комендантська година. І хоча термін дії комендантської години з 24 серпня скорочений, ситуація в країні все одно продовжує залишатися напруженою – між прихильниками колишнього президента Мухаммеда Мурсі і правоохоронними органами постійно відбуваються зіткнення.

Читайте також:  Когрес США проголосував за законопроєкт щодо допомоги Україні

 Міністерство закордонних справ Росії 15 серпня закликало росіян відмовитися від поїздок до Єгипту, а тих, хто вже перебуває в країні, не залишати курортні зони. "У Ростуризм надходять відомості про те, що ряд російських туроператорів продовжує продавати тури до Єгипту, бо з вересня планує відновити відправку російських туристів на єгипетське узбережжя Червоного моря. Федеральне агентство з туризму вважає неприпустимим і безвідповідальним поновлення цих програм», – заявляє відомство.

Читайте також:  Чеський євродепутат намагається зірвати продовження вільної торгівлі з Україною

Ростуризм офіційно заборонив продавати тури в Єгипет (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: