fbpx
Україна

Восени в Криму можна буде відпочити за півціни

 Міністр туризму і курортів Криму Олександр Лієв прогнозує зниження цін на відпочинок в Криму в оксамитовий сезон до 50%. Про це він заявив під час сьогоднішньої прес-конференції в Києві. За словами чиновника, вже з 29 серпня вартість проживання в кримських готелях почне поступово знижуватися і до кінця вересня на проживанні можна буде заощадити до 50%.

 «Готелі у вересні, вже не говоримо про санаторії, будуть дешевші на 20-25%. Вже з 29 серпня йде падіння цін. Воно буде йти поступово. Почнеться це падіння з 5-10%, але до 15 вересня в цілому ми зробимо зріз з 50 готелів по всіх регіонах Криму. Падіння становитиме 20-25% в порівнянні з ціною серпня», – заявив Олександр Лієв.

Читайте також:  Захищаючи рубежі Часового Яру останній подих за нас віддали Коновал Сергій "Норд" та Петришин Тарас "Химера"

 Ціни на послуги санаторіїв з вересня, за словами міністра, знизяться до 50% у порівнянні з серпнем. У цей період туристи зможуть не тільки відпочити, а й оздоровитися. Адже найкращий час для цього – саме оксамитовий сезон.

 За прогнозами Олександра Лієва, на початку осені знизяться не тільки ціни на відпочинок у Криму, а й авіаквитки в цей період можуть подешевшати до 30%.

Читайте також:  СБУ затримала помічника Шуфрича, який фінансував росгвардію в Криму

 За матеріалами: unn.com.ua

Читайте також: