fbpx
Футбол

Футболісти «Дніпра»: Спочатку Ліга Європи і «Нимме Калью», а тільки потім київське «Динамо»

У четвер, 29 серпня, дніпропетровське «Дніпро» зіграє повторний поєдинок у рамках плей-офф Ліги Європи проти естонського клубу «Нимме Калью». А вже в неділю, 1 вересня, «Дніпру» в рамках восьмого туру УПЛ належить грати проти київського «Динамо». Як бачимо, у «Дніпра» протягом кількох днів мають відбутися 2 найважливіших матчі, причому провідні футболісти цього клубу пріоритетним вважають поєдинок у Лізі Європи. 

Офіційний сайт дніпропетровського клубу наводить слова нападника «Дніпра» Євгена Селезньова, який заявив, що «перш за все, треба думати про матч з естонцями і тільки після цього про «Динамо»». 

Солідарний з Євгеном Селезньовим і капітан «Дніпра» Руслан Ротань, який повідомив, що його команді необхідно потрапити в груповий турнір Ліги Європи. Тому, як підкреслив Руслан Ротань, «до матчу з естонською командою ми готуємося цілеспрямовано. А «Динамо» буде вже потім». 

Зазначимо, що на сьогоднішній вечір заплановано передматчеві прес-конференції головного тренера «Дніпра» Хуанде Рамоса і наставника «Нимме Калью» Ігоря Прінса, які відбудуться на «Дніпро-Арені». 

За матеріалами: fcdnipro.ua

Читайте також: