fbpx
Шоу-бізнес

У Костянтина Меладзе роман з Вірою Брежнєвою?

 Чим далі, тим більше особисте життя відомого продюсера Костянтина Меладзе обростає все новими і новими чутками і подробицями.

 У ЗМІ з’явилася інформація про те, що Костянтин Меладзе розлучається зі своєю дружиною. Незважаючи на те, що трапилося це зовсім недавно, Меладзе негайно ж стали приписувати романи з різними молодими співачками. Так, наприклад, з’явилися чутки про те, що Костянтин Меладзе пішов від дружини через роман із Поліною Гагаріною.

 Ну а тепер взялися говорити про те, що Меладзе зустрічається з популярною співачкою Вірою Брежнєвою, яка раніше співала в групі «ВІА Гра». Всім чуткам причиною стало те, що під час фестивалю Дитяча Нова Хвиля в Артеку було помічено, що Віра Брежнєва виходила з автомобіля Костянтина Меладзе, який був завбачливо припаркований біля службового входу.

 Ще один з аргументів: з усіх колишніх учасниць групи «ВІА Гра» саме Віру Костянтин вибрав на роль ведучої свого нового проекту «Хочу в ВІА Гру». Хоча серед колишніх учасниць колективу є більш досвідчені кандидатури, як, наприклад, Надія Мейхер, яка вже не перший рік є телеведучою.

 Крім всього вищесказаного, варто додати, що після розлучення з Михайлом Кіперманом Віра Брежнєва була змушена переїхати. З покупкою будинку і оформленням всіх необхідних документів Вірі допомагав тоді саме Костянтин Меладзе.

  За матеріалами: segodnya.ua

Читайте також: