fbpx
Без категорії

У Києві пройшла церемонія відкриття Чемпіонату світу з художньої гімнастики

У вівторок у Києві стартував Чемпіонат світу з художньої гімнастики. На урочистій церемонії відкриття змагань гостей свята привітав президент Міжнародної федерації гімнастики /ФІЖ/ Бруно Гранді, який побажав успіхів усім учасницям світової першості.

У нинішньому чемпіонаті братимуть участь 59 країн, це є рекордом в проведенні змагань.

Після урочистого параду учасників, глядачів вітали артисти, які виконали завзятий український танець, а потім домашню публіку порадувала п’ятиразова чемпіонка світу Ганна Безсонова, яка, на жаль, завершила кар’єру. Її показова програма була зустрінута глядачами бурхливими оваціями.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

"Гімнастика – це шоу, – сказала журналістам перед стартом церемонії віце-президент Федерації художньої гімнастики України Ірина Дерюгіна. – Ви це зможете побачити на церемонії відкриття". І дійсно, спортсменки продемонстрували найрізноманітніші образи, не складні в плані технічного виконання, але неймовірно естетичні в композиціях.

А на закінчення церемонії відкриття Чемпіонату світу співачка Іріша Блохіна виконала композицію "We make this World go", записану спеціально для цього чемпіонату. Ця пісня і стала його неофіційним гімном. Починаючи з середи спортсменки розпочнуть боротьбу за потрапляння у фінал. Як очікують організатори, місцева публіка буде щиро підтримувати спортсменок.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

У Києві пройшла церемонія відкриття Чемпіонату світу з художньої гімнастики (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: